Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


БАЛИСТОЛ Анимал, Масло за животни 100 ml. BALLISTOL Animal

БАЛИСТОЛ Анимал, Масло за животни 100 ml. BALLISTOL Animal

13.90лв. Продадено 
  • Модел: ANIMAL-100
  • Произведено от: F.W KLEVER LTD, Aham GermanyМасло за животни BALLISTOL ANIMAL, MADE IN GERMANY

Препоръчано от ветеринарните лекари!

Приложение:
Грижа за кожата и лапите: Наранените и чувствителни места се третират с Ballistol Animal, който спомага за бързото им възстановяване. Спомага растежа и заздравяването на козината на охлузени и ожулени места.
Грижа за ушите: С помощта на напоената кърпичка на Ballistol Animal можете лесно и бързо да почистите ушната кухина, като постигнете и максимален ефект. Не изливайте директно в ушите от течността, използвайте напоени кърпички или парче памук.
Грижа за опашката, козината и копитото: Напръскайте с BALLISTOL Animal четката и четкайте опашката старателно. Коричките на раничките ще омекнат и ще паднат. Козината ще стане блестяща и ще пада свободно. Гривата може да бъде третирана по същия начин. Копитата се почистват добре, след това се обработват с препарата.
През зимния период лапите на много домашни любимци страдат от възпаления и сърбежи от разхвърлените по улиците препарати срещу заледяване.
Ежедневното третиране на лапите след разходка ще предотврати възпаление и сърбеж.
Летните екземи карат животните усилено да се чешат. Това често води до окапване на козината и появата на рани. Втрийте Ballistol Animal няколко пъти на ден на чувствителните места и за кратко сърбежът ще изчезне, кожата ще се заздрави и козината ще порасне.
По съшия начин третирайте язвите от седлото по гърба на коня и за няколко дни той ще се почувства облекчен.
Забележка: BALISTOL Animal е доказал качествата си за повече от 50 години. Няма странични ефекти.
Той има дезинфекциращо действие и е абсолютно безвреден в случай на случайна консумация от животни (например чрез облизване на козината). Поради тези свои свойства успешно може да се прилага за третиране на наранени места.
Състав: Paraffinum Liquidum, олеинова киселина, калиев хидроксид, Isoamylalcohol, алкохол, Аква, Mentha Piperita, Anisum, Amnia, натриев захарин.
Предлага се в опаковки от 10ml, 100ml, 500ml както и под формата на еднократни кърпички.

Производител: Ф.В КЛЕВЪР Германия (F.W KLEVER LTD, Aham Germany)

Гарантирано немско качество

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Авторски права © 2024 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com