Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Moser Max 50 1250-0050, Професионална Роторна машинка за подстригване, МОЗЕР Германия 1250-0050, Безплатна доставка в България!

Moser Max 50 1250-0050, Професионална Роторна машинка за подстригване, МОЗЕР Германия 1250-0050, Безплатна доставка в България!

423.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1250-0061 MAX
  • Произведено от: Moser - Germany (Мозер)Професионална Роторна машинка за подстригване, 1250-0050 с безплатна доставка в България!
Професионалната Роторна машинка за подстригване МОЗЕР МАКС 50 е най-новият модел професионална машинка за подстригване с множество подобрени параметри на задвижване на мотора и подобрено рязане на ножовете.
Изключително качествена немска машинка, перфектни резултати за професионалисти и професионални резултати в домашни условия, Въздушно охлаждане на електромотора, за постоянна работа без прекъсване.
Машинката е стандартно оборудвана с 1 нож, като този модел е със сменяеми ножове които се закупуват допълнително в зависимост от вашите нужди.

Технически характеристики:

Прецизен нож изработен от неръждаема стомана с дълъг живот на експлоатация, широчина на ножа: 49 мм, дължина на рязане до 1 мм., специална система за бърза смяна на ножа и лесно почистване, нов мотор с усилена мощност и приблизително с около 3300 оборота в минута.
Нова противоплъзгаща се основа и прецизно разпределение за по-добър баланс при работа, професионален гъвкав кабел с дължина 3 метра, в комплекта са включени и два допълнителни гребена с размери 6 и 13 мм., четка за почистване и масло за смазване, тегло: 400 гр., работно напрежение 100-240 V / 50/60 Hz., размери: 196 x 54 x 48 мм.

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.


Авторски права © 2022 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com