Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Фишер Франция, модел BALKAN, Професионален плосък масат, точило за полиране и поддържане на всички видове ножове и режещи инструменти, размер на работната площ: 30 см., Fischer Bargoin BALKAN Sharpening Steel, Безплатна доставка в България!

Фишер Франция, модел BALKAN, Професионален плосък масат, точило за полиране и поддържане на всички видове ножове и режещи инструменти, размер на работната площ: 30 см., Fischer Bargoin BALKAN Sharpening Steel, Безплатна доставка в България!

190.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 709675
  • Произведено от: Fischer BargoinПрофесионален плосък масат, точило за заточване и поддържане на всички видове ножове и режещи инструменти, произведен от висококачествена стомана, особенно подходящ за професионалисти, месари, обезкоствачи и други.

Дължина на работната част - 30 см, Дължина на дръжката - 14 см, с халка за окачане!

Продукт с безплатна доставка в България!

Перфектно професионално качество заслужаващо вашето внимание.

Производител: Фишер Франция (Fischer Bargoin)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Този професионален масат ще ви позволи да запазите режещият ръб на Вашите ножове възможно най-дълго!

Плоската му форма от Хромирана-Въглеродна стомана прави това точило лесно за използване.

Заточващата стомана от "FISCHER-BARGOIN" има финна повърхност от Хромирана-Въглеродна стомана, така че Вие да поддържате остър ръб на любимите си ножове всеки ден.

Използването му преди всяка употреба на ножа ще ви позволи по-рядко използването на груби точила и машини.

Ръкохватката на точилото е изработена от еластомер или твърда пластмаса, което не позволява на ръката ви да се подхлъзне.

Заточващата стомана е снабдена с кука за окачване, за да я имате винаги под ръка!

Тази заточваща стомана "Fischer" отговаря на стандартите на "HACCP" и следователно може да се използва за професионална употреба.

Френската компания "FISCHER-BARGOIN" е създадена преди повече от 160 години и е специализирана в производството на професионални месарски и колбасарски ножове за нуждите на месарската промишленост, висококачествени кухненски ножове и заточващи инструменти.

"FISCHER-BARGOIN" е една от водещите в европа фирми, които произвеждат професионални точила за ножове и единствен производител на заточващи стомани - масати във Франция

Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите технологии в производсвото на своите продукти са в основата на безупречната репутация на продуктите с марка "FISCHER-BARGOIN", които носят гордо надписа "Произведено във Франция"Авторски права © 2024 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com