Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


БАКО Швеция LS-6060-23 Натурален камък за заточване на всички видове инструменти BAHCO LS-6060-23

БАКО Швеция LS-6060-23 Натурален камък за заточване на всички видове инструменти BAHCO LS-6060-23

28.00лв. Продадено 
  • Модел: LS-6060-23
  • Произведено от: Bahco (Бако)Toзи натурален камък е идеално средство за заточване на всички видове режещи инструменти.Той е изключително лесен за употреба - от едната страна е по-груб, а другата е финна, за финалното полиране на острието.

Спецификации:

• Дължина на камъка: 24.0 cm

• Широчина: 4.0 cm

• Дебелина: 1.8 см

Производител: Бако - Швеция (BAHCO - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Заточващите камъни за ножове са едни от най-лесните и достъпни инструменти за поддържане на остротата на режещите инструменти, Вие трябва да знаете че всеки нож, дори и този с най-високо качество, след известно време започва да губи своята острота.

На острието се появяват микродефекти, които са вследствие от употребата на ножа и ако те не се отстраняват периодично, ножът може дори да бъде увреден до степен в която ще бъде по трудно възтановяването му.

В днешно време пазарът предлага огромно разнообразие от инструменти за заточване от камъни до електрически машини за заточване. Но камъните за заточване на ножове получиха най-голяма популярност и широко разпространение.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да поддържате Вашите кухненски ножове в перфектен вид.

Вече всеки може да закупи и да се научи как да ги използва вкъщи.

Тези камъни могат да бъдат направени от естествен или изкуствен материал и да се различават по зърното.

Ако човек подбере правилно „инструментите“ според тези характеристики, тогава 2-3 камъка ще бъдат достатъчни за извършване на почти всяка работа по заточването на ножа - от груба обработка, отстраняване на метал и отстраняване на големи дефекти, до завършване на шлифоване и полиране.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да се поддържате вашите кухненски ножове в перфектен вид.

В този раздел на нашият магазин можете да намерите почти всичко, което може да ви е необходимо за заточване на вашите режещи инструменти.

Нашият магазин предлага широка гама от камъни за заточване с различна зърненост (от 240 до 10 000 зърна) достатъчни за почти всяка операция на заточване.
Авторски права © 2024 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com