Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Silit - Germany, Тиган Силарган - ''Профешънъл'' 2826-2401.03

Silit - Germany, Тиган Силарган - ''Профешънъл'' 2826-2401.03 Продадено 
  • Модел: 2826-2401.03
  • Произведено от: Silit - Germany (Силит)Тиган за пържене и готвене, произведен от материала"Силарган", антибактериална сплав между керамика, стомана и титан.
Изключително немско качество, тигана не залепва, не загаря, продуктите които се готвят запазват до максимум своите вкусови качества, антибактериалното покритие гарантира безопасно готвене на хора които имат алергии особенно на алергични към покритията на обикновените никелови съдове.

Размер на тигана: диаметър 26 см

Гаранция минимум 10 години

Произведен в Германия

Производител: Силит - Германия (Silit - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Силит (Silit - Germany) - Удоволствие и наслада от готвенето

Вече повече от десетки години Силит е водеща фирма и марка в производството на съдове за готвене и прибори за хранене с отлично качество, изискан съвременен дизайн и практичност.
Постоянното усъвършенстване и иновативност на Силит, създава революционния материал е30,който е синтез между високотехнологична керамика и стомана със невероятни качества, изключително здрав, напълно защитен от надраскване, лесно почистващ, гладък, и най-важното без съдържание на алергена никел.

Съдовете с марка Silit, са съвременни високотехнологични домакински уреди, които са в основата на революционните промени в представата за кухненски съдове.
Антибактериалните качества на съдовете, ненадраскващата им повърхност в съчетание с прословутата немска прецизност, са превърнали Силит в един от световните лидери в своя бранш на производство.

Силарган - революция в готварските съдове

Материала Silargan, внедрен от Силит е стъпка в еволюцията при готваските съдове, състои се от няколко слоя здрава термоустойчива керамика смесена със феромагнитна стомана, процес който се извършва при температура над 860 градуса, при която температура се постига хомогенната и неразрушима цялост на съдовете Силит.
Silargan, гарантирано не се надрасква, нарязва и е изключително устойчив, като същевременно с това е непретенциозен, почиства се много лесно, антибактериален е, повърхността му е абсолютно гладка, равномерно разпределя температурата по цялата повърхност на дъното.

Това е Силит, съвременни технологии от ГерманияАвторски права © 2020 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com