Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Карл Шмид и Син, Солинген Германия, Комплект луксозни прибори за хранене, пълен комплект за 12 човека, 60 части в подаръчна кутия, Carl Schmidt i Sohn Solingen, Ovally Cutlery Set 18/10, Безплатна доставка в България!

Карл Шмид и Син, Солинген Германия, Комплект луксозни прибори за хранене, пълен комплект за 12 човека, 60 части в подаръчна кутия, Carl Schmidt i Sohn Solingen, Ovally Cutlery Set 18/10, Безплатна доставка в България! Продадено 
  • Модел: 527560
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn Solingen GerКомплект луксозни прибори за хранене, произведени от немската фирма Carl Schmidt i Sohn Solingen.
Изключително елегантни, изчистени като дизайн прибори, произведени от стомана 18/10, с елегантни и много удобни дръжки.

Размер на основните прибори: Дължина 22.5 см.

Комплекта съдържа 60 части, прибори за 12 човека.

Ножове за хранене: 12 бр. Вилици за основно ястие: 12 бр.

Лъжици за основно ястие: 12 бр. Малки лъжички за десерт: 12 бр. и Малки вилички за десерт: 12 бр.Тези прибори са пригодени за съдомиялна машина, но въпреки това трябва да бъдете внимателни по-отношение на това, да не се удрят заедно с други остри прибори, което би могло да наруши покритието на приборите.

Производител: Производител: Карл Шмид и Син - Солинген, Германия (Carl Schmidt i Sohn - Solingen, Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.Авторски права © 2020 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com