Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


МОРА 2000 KNIVES, Mora of Sweden® Morakniv™ Knife 2000

МОРА 2000 KNIVES, Mora of Sweden® Morakniv™ Knife 2000

56.00лв.Добави в количката:

  • Модел: МОРА2000-OR
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)Mora - 2000 е отличен нож за колан, който има остро като бръснач острие от високовъглеродна неръждаема стомана Sandvik и е върховният функционален нож за работа, който е на най-високо ниво при достъпна цена.

Пластмасовата дръжка осугурява сигурен захват чрез своята гумирана повърхност и също така пак тя осигурява сигурно захващане в пластмасовата кания.

Спецификации: • Дължина на острието: 11.8 cm • Материал на острието: Високовъглеродна неръждаема стомана Sandvik • Дължина на дръжката: 11.7 cm • Обща дължина: 23.5 cm • Тегло: 140 g

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка: При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо  предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.Авторски права © 2023 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com