Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Опинел Франция No 8, Сгъваем джобен нож с букова дръжка, размер на острието: 8 см., в комплект с оригинален фирмен калъф от естествена кожа, Opinel No 8 Carbon Steel (X90)

Опинел Франция No 8, Сгъваем джобен нож с букова дръжка, размер на острието: 8 см., в комплект с оригинален фирмен калъф от естествена кожа, Opinel No 8 Carbon Steel (X90)

49.90лв. Продадено 
  • Модел: 254118
  • Произведено от: Opinel - France (Опинел)Традиционни френски джобни ножове, "ОПИНЕЛ", известна в цял свят марка, символ за качество, практичност и функционалност.
Тези ножове са изработени от високовъглеродна стомана (90%). Дръжките са изработени от дърво /БУК/, и прилягат перфектно в ръката.
Напълно подходящи и практични ножове, за ежедневно носене, планина и гора.
Просто за Вас остава да изберете подходящ размер, който най-добре, би ви паснал.
Номера на ножа съответства на размера на острието.

Производител: Опинел - Франция (Opinel - France)

РАЗМЕР НА ОСТРИЕТО - 8.0 СМ., РАЗМЕР НА ДРЪЖКАТА - 10.0 СМ., в комплект с оригинален фирмен калъф от естествена кожа

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.Авторски права © 2021 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com