Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Опинел Инокс Франция No 8, Сгъваем джобен нож с дървена дръжка / Бук /, размер на острието: 8 см., Opinel №8 Stainless Steel Blade (12c27 Sandvik)

Опинел Инокс Франция No 8, Сгъваем джобен нож с дървена дръжка / Бук /, размер на острието: 8 см., Opinel №8 Stainless Steel Blade (12c27 Sandvik)

24.50лв.Добави в количката:

  • Модел: 001704
  • Произведено от: Opinel - France (Опинел)Традиционни френски джобни ножове, "ОПИНЕЛ", известна в цял свят марка, символ за качество, практичност и функционалност.

Тези ножове са изработени от неръждаема стомана със съдържание в стоманата на не по-малко от 13 % хром, притежават Иноксово покритие, дръжките са изработени от дърво Бук и прилягат перфектно в ръката.

Напълно подходящи и практични ножове, за ежедневно носене, планина и гора, просто за Вас остава да изберете подходящ размер, който най-добре, би ви паснал, номера на ножа съответства на размера на острието .

Производител: Опинел - Франция (Opinel - France), РАЗМЕР НА ОСТРИЕТО: 8.0 см.

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.Авторски права © 2021 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com