Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Самура Япония, Професионален нож за накълцване или универсална употреба в кухнята, ножът е изработен от ръчно кована стомана AUS-8, размер на острието: 17 см, Samura "Blacksmith", Nakiri knife 6.7"/ 171 mm, Безплатна доставка в България!

Самура Япония, Професионален нож за накълцване или универсална употреба в кухнята, ножът е изработен от ръчно кована стомана AUS-8, размер на острието: 17 см, Samura "Blacksmith", Nakiri knife 6.7"/ 171 mm, Безплатна доставка в България!

235.00лв.Добави в количката:

  • Модел: SBL-0043
  • Произведено от: SamuraПрофесионален нож за универсална употреба в кухнята, ножът е изработен от ръчно кована еднослойна стомана AUS-8, модел "Nakiri", подходящ за накълцване или обща употреба.

Изключително качествен традиционен за Японската кухня нож, подходящ за рязане на всичко.

Технически данни: Дължина на острието: 17 см., Дължина на дръжката: 13.5 см, Стомана: AUS-8, Тегло: 247 гр., HRC: 58, Дървена дръжка: Микарта

Производител Самура Япония ( SAMURA JAPAN )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Новата серията ножове "SAMURA Blacksmith" съчетава перфектно традиционния дизайн, с висококачествените материали, както и уникалното и изключителното японско качество.

Уникалният вид на кухненските ножове "Blacksmith" прави всеки нож индивидуален.

Ръчно изработените ножове са произведени от японска висококачествена стомана AUS-8.

Твърдостта на стоманата според скалата Rockwell е 58 единици, което съответства на остриета с много добра твърдост.

Дръжките на ножовете "SAMURA Blacksmith" е изработена от Микарта и е много удобна, благодарение на ергономичната си форма.

Любителите на кулинарното изкуство ще оценят: функционалноста, изразената ергономичност и привлекателна красота!

Ножовете "SAMURA Blacksmith" са заточени на ръка, което ги прави особено остри.

Серия кухненски ножове SUPER 5 в момента се състои от универсален нож, нож "Santoku" и нож "Nakiri".

Марката "Samura" е създадена през 2003 година, в своето начало тя работи и се развива в тясно сътрудничество с Японските компании "Mcusta" и "MAC"

Японската философия и традиции в създаването на качествени ножове, винаги са били опорната точка и целта на специалистте от "Samura".

Ние от екипа "Samura" сме абсолютно убедени че японският нож реже по-добре от европейския.

Японският нож задържа своето заточване по-дълго и поддържа остротата по-дълго, но японските ножове имат своите слабости.

Автентичните японски ножове са твърде крехки, прекалено твърди и изискват много внимателно отношение, лесно биха се повредили като попаднат дори на малка кост.

Много японски ножове са изработени от високо въглеродна стомана, която бързо ръждясва и се нуждае от специална поддръжка.

Ние от "Samura" решихме да отстраним тези недостатъци, запазвайки основното - производителността на японското високачествено рязане.

След повече от 4 години прекарани в експерименти с различните видове стомана ние създадохме ножовете "Самура" ножовете "Самура" са симбиоза от японската традиция в производството на ножове и европейската надеждност.

Ножовете "Samura" са изработени от най-добрите и селектирани японски и шведски стомани, стоманите използвани за ножовете "Samura" са закалени до твърдост от 58 - 61 HRC, остриетата имат традиционна японска форма и тънки остриета, което дава същите фантастични характеристики при използването им.

За ръкохватките на ножовете с марка "Samura" се използват най-добрите съвременни материали: "Мikarta, G10, стабилизирано дърво, мека пластмаса, Kraton и композитни материали.

Ъгълът на заточване при ножовете с марка "Samura" е 17 градуса, което е повече от японските ножове, но по-малко от европейските.

През 2008 г. "Samura" стартира своята първа серия керамични ножове.

От началото на 2010 г. "Samura" произвежда своите продукти на производствени площадки в 4 страни от света.

Сега ние от "Samura" произвеждаме повече от 20 различни серии ножове и огромен брой аксесоари за кухнята, точила за ножове, дъски за рязане и много други.

Екипът на "Samura" много добре разбира че конкурентите му са огромни многонационални компании и единствената стратегия за успех е да бъдем по-добри от тях.


Авторски права © 2024 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com