Количката Ви е празна.

за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти


Morakniv HUNTING SET 3 PZ Orange, Професионален месарски комплект с ножове за транжиране и точило - масат, ножовете са изработени Шведска неръждаема стомана "Sandvik 12C27", Morakniv HUNTING SET, Безплатна доставка в България!

Morakniv HUNTING SET 3 PZ Orange, Професионален месарски комплект с ножове за транжиране и точило - масат, ножовете са изработени Шведска неръждаема стомана "Sandvik 12C27", Morakniv HUNTING SET, Безплатна доставка в България!

187.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 12098
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)Професионален месарски комплект, ножовете са подходящи за обезкостяване, транжиране и дране, ножовете са произведени от Шведската фирма Мора.

Ножовете са подходящи както за професионална, така и за домашна употреба.

Произведени от Шведска неръждаема стомана "Sandvik 12C27" - Твърдост: 58 RC, тези ножове са подходящи за обезкостяване, дране или общо използване в кухнята.

Размер на остриетата:

Нож за обезкостяване: острие: 13.0 см., Размер на дръжката: 12.5 см., Обща дължина: 25.5 см., Дръжката е изработена от хигиеничен полимер и не позволява приплъзване.

Нож за дране: острие: 14.5 см., Размер на дръжката: 12.0 см., Обща дължина: 26.5 см., Дръжката е изработена от хигиеничен полимер и не позволява приплъзване.

Професионален масат: Размер на полезната площ: 18.0 см., Общ размер: 32 см.

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.Авторски права © 2024 burgas-solingen.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com